Tom Lambers

Country Manager bulthaup Benelux
over de impact van het Verstandig Bouwen keukenonderzoek voorDe inzichten uit het onderzoek hebben ons zelfbewustzijn als merk én bedrijf vergroot: welke doelgroep trekken we aan, wie stoten we af en welke achterliggende motivaties drijven dit specifiek voor onze propositie?

Tal van bijsturingen, ­zowel praktische - voor Batibouw - of meer strategische voor onze lange termijn zijn nu al doorgevoerd en het komende jaar volgen we nog verder op...Uw merk in het onderzoek?

Ons onderzoek focust op een relevant aantal merken in uw sector. Wil u zeker zijn dat uw merk in het onderzoek opgenomen wordt, laat het ons dan zeker weten. Contacteer Bart op +32 486 13 91 62 of mail naar bart@true-north.be.

Waarom consumenten inzichten uw strategie ten goede komen...

Samen met True North begrijpen we bouwers en verbouwers beter. Wat is bepalend in hun keuze voor de ene of de andere ramen of deuren leverancier? Onderstaande topics worden behandeld in het onderzoek. Aarzel zeker niet om ons te contacteren voor meer informatie.

Welke vragen beantwoorden we met het onderzoek?

Marktinzichten op maat van uw merk

Hoe zit uw markt
in elkaar?

Venue

Hoe scoort u op de belangrijkste brand KPI’s?

Venue

Wat zeggen uw klanten
over uw merk?

Venue

Met welke merken wordt u het vaakst vergeleken?

Venue

Hoe onderscheidend bent u?

Venue

Welke klanten trekt u vandaag
en morgen aan?

Venue

Hoe kunt u bepaalde klanten-segmenten nog beter bedienen?

Venue

Wat zijn uw werkpunten om het verschil te maken?


Workshop op maat inbegrepen!

Tijdens een strategische workshop leren we u hoe u het rapport moet interpreteren en bespreken we de relevante inzichten op maat van uw merk die het True North team voor u bloot legt.

BLIJF OP DE HOOGTE


Interesse in wat uw klanten & niet-klanten u kunnen bijbrengen?

U heeft interesse in meer inzichten over uw eigen sector? U wil weten hoe u scoort ten opzichte van uw concurrenten en hoe u morgen het verschil kan maken voor klanten én niet-klanten? Schrijf u dan nu in en we houden u op de hoogte van de eerste resultaten.

About Image

Een initiatief van

clients Verstandig Bouwen